Aktualności

Informacja na temat prawidłowego oznakowania na etykiecie dotyczące glutenu

19.08.2014

Odpowiedź na to pytanie dr Agnieszki Szymeckiej- Wesołowskiej z Centrum Prawa Żywnościowego oraz Grażyny Osęki z Foodie - G. Osęka i I. Kowalczyk-Andrzejewska Sp. j. znajdą PAństwo w serwisie specjalnym w zakładce "OPINIE"

czytaj więcej

Jubileusz 10-lecia KRSiO

13.06.2014

W konferencji wzięli udział producenci i dystrybutorzy suplementów diety oraz kancelarie prawne i firmy doradcze. Konferencję prowadzili: Prezes KRSIO, Pani Profesor Iwona Wawer oraz Redaktor Managera Apteki, Pan Paweł Kruś. Historię, osiągnięcia oraz cele na przyszłość, jakie postawiło sobie Stowarzyszenie przedstawiła, Pani Katarzyna Wójcicka, Przewodnicząca Rady Eksperckiej KRSiO. Jedną z prelekcji wygłosił Patrick Ahern, Dyrektor Generalny europejskiego stowarzyszenia EHPM (zrzeszającego 1750 producentów w ramach lokalnych organizacji w poszczególnych krajach Europy), ekspert w dziedzinie prawa żywnościowego.

czytaj więcej

Komentarz w sprawie nowelizacji regulacji dotyczących novel food

23.05.2014

Komentarz mec. Tomasza Kaczyńskiego w sprawie nowelizacji regulacji dotyczących novel food

czytaj więcej

Limity tolerancji dla witaminy C w suplemencie diety

23.05.2014

Limity tolerancji dla witaminy C w suplemencie diety - opinia dr Agnieszki Szymeckiej-Wesołowskiej z Centrum Prawa Żywnościowego

czytaj więcej

Rabaty dla członków KRSiO na warsztaty majowe organizowane przez Foodie Sp. j.

25.04.2014

Zapraszamy członków KRSiO do skorzystania z rabatów na warsztaty organizowane przez Foodie Sp. j.

czytaj więcej

Nowe wydanie "Suplementy diety dla ciebie"

17.04.2014

Ukazało się nowe, rozszerzone wydanie książki pt. Suplementy diety dla ciebie

czytaj więcej